Szentpétervár szállodái

A Grand Hotel Europe az ország első ötcsillagos szállodája. Komoly történelemmel rendelkező épülete 1824-ben készült el és a mai napig őrzi az olasz építész, Rossi által tervezett barokk homlokzatát.

A város szívében található, az Orosz Múzeum, a Filharmonikusok Társasága, a Muszorgszkij Opera és a Balett Színház közvetlen közelében.

Szolgáltatások:
A szálloda éttermei az orosz és nemzetközi konyha legkiválóbb remekműveit kínálják.
A Kaviár Bár orosz kaviárokra és vodkákra specializálódott, a Rossi’s mediterrán és olasz ételekkel várja vendégeit. A Lobby Bar és a Mezzanine Cafe tökéletes találkahelyet biztosít egy italra vagy könnyű vacsora céljából.

Szobák:
A szálloda összesen 301 szobával rendelkezik. Minden szobában elérhetőek az olyan modern elvárásoknak megfelelő szolgáltatások, mint a nemzetközi közvetlen kapcsolású telefon, internet kapcsolat, műholdas televízió és rádió, minibár, széf, stb.

Szálloda felszereltsége:
A Grand Hotel gyönyörű bankett és konferencia létesítményei Oroszország legelőkelőbb társadalmi és kulturális eseményeinek biztosítanak helyszínt, akár 250 fős férőhellyel. Mindegyik szoba egyedi belső megjelenésű, kiváló kilátással és teljes technikai felszereltséggel.    

Sportolási és szórakozási lehetőségek:

Távolság:

  • Pulkovo Repülőtér– 17 km, 30 perc
  • Vasútállomás – 2 km, 5 perc

Segíthetünk utazása megszervezésében? Akciós ajánlatok a Robinson Tours szervezésében: Szentpétervár

Térkép: