Szentpétervár szállodái

Interaktív infopultMegjelentek az első interaktív információs pultok Szentpéterváron. Így könnyebb eligazodni!

 

Az érintőképernyős infocenter segít eligazodni a helyi közlekedésben és más, hasznos információkkal szolgál a város lakóinak és vendégeinek. Egyelőre 4 helyszínen találhatók meg: a Ligovszki sugárúton, a Moszkvai vasútállomás mellett, a Nyevszkij sugárúton a Gostinicsniy Dvor mellett, az Obvodniy rakpartján a buszállomás mellett és a Kronverskiy sugárút Gorkovskaya metrómegálló mellett.

Interaktív infopultA pultok messziről is jól láthatók, mivel 2m magas szerkezetekről van szó, amiknek 106 cm átmérőjű érintőképernyőjük van. A gépek audio és video fájlok lejátszására is alkalmasak, hátoldalukon egy térkép található, amin feltüntették a közelben lévő érdekességeket és fontos helyszíneket. A pultokon usb csatlakozók is vannak, így töltőállomásként is használhatók.

Az infopult segítségével áttekinthető a tömegközlekedés menetrendje, közelben lévő megállók, a metropoliten interaktív térképe, útvonaltervező menetidővel, jegytípusok és jegyárak, segélyhívók.

A helyieknek és a város vendégeinek is nagy segítséget nyujtó első készülékek után, hamarosan több új helyszínen is megjelennek az infopultok mindannyiunk nagy örömére.

 

Interaktív infopult USB töltővel